Anlægsgartner

Drømmer du om at forvandle haven? Måske du ønsker en ny, eller større, terrasse, en indkørsel eller måske et helt nyt haveanlæg?

Hvad enten dine drømme til haven er store eller små, så udfører vi alt inden for traditionelt anlægsarbejde. Herunder alt fra større og mindre haveanlæg, til lægning af rullegræs, hegn, udarbejdelse haveplaner og give generel rådgivning.

Vi har flere års erfaring inden for branchen, hvilket sikrer vores kunder, at vores arbejde altid udføres professionelt og efter kundens ønsker.

Som din anlægsgartner sørger vi for at nå i mål hver gang.

Vi holder til i Helsingør, men vi hjælper private kunder over hele Nordsjælland.

Få tilbud på din anlægsopgave

Få en arkitekttegnet haveplan

For os handler det ikke kun om, hvilke elementer du ønsker at få implementeret i haven.

Det er i lige så høj grad, hvor og hvordan de skal implementeres.

Derfor tilbyder vi vores kunder at lave arkitekttegnede haveplaner, så du kan være sikker på, at haven bliver nøjagtig, som du ønsker.​

Vi mener, haven er et uderum, hvor der skal være plads til at føle afslappethed, det skal være et frirum og måske være et sted, hvor du kan samles med dine venner og familie.

Uanset om du går efter en have uden græsplane, men bare med flot flisebelæg, eller om du måske ønsker en særlig arkitektonisk have.

Så formår vi at omsætte dine tanker og ideer til virkelighed.

Vi er eksperter i haver og anlæg, der ikke kun er pæne men også funktionelle.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset om du står overfor et større eller mindre projekt, kan du altid regne med, at SMJ Kloak er klar til at hjælpe dig igennem. Det vigtigste for os, er at du ender med lige den have, du altid har drømt om.

Så vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få forvandlet din have?

Så kontakt os gerne allerede i dag. Så tager vi en snak om, hvilke tanker og ideer du har til din have, og så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Vi skal gerne have besked om projektet en måned før ønsket start, men hvis du har akut behov for hjælp, så finder vi altid en løsning.

Ring til os
Skriv til os

Anlægsgartner

Læs mere her

Entreprenør

Læs mere her

Brolægger

Læs mere her

Om os

Læs mere her
0

Års erfaring

0

Udførte projekter

0

Tilfredse kunder

Har du en anlægsopgave?

Få et godt tilbud på din nye have

Kontakt os

“Nye terasser og indgangspartier , samt kloak og trapper og opbygning af stabil grus og muld”

Jesper Jerslund

“Havde i juni sidste år brug for hjælp og fik jer anbefalet. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Venligt personale og en meget professionel tilgang til deres arbejde. Tak igen.”

Stina Hansen